Bra respons hittil – men vi trenger flere kontrolldeltakere!

Hittil har vi fått god respons og mange deltakere – tusen takk til alle som hittil har deltatt! Men vi trenger mange flere!

De fleste som har deltatt hittil er kvinner og menn med egenerfaring med spiseforstyrrelser. Tusen takk for at dere har vært villige til å delta og dele deres erfaringer. Vi håper mange flere med egenerfaring med spiseforstyrrelser vil delta, og vi vil fortsette å spre informasjon om studien gjennom relevante kanaler.

Vi trenger å nå flere personer som aldri har hatt en spiseforstyrrelse, slik at vi har en «kontrollgruppe». Er du en av disse, delta gjerne og delta i trekning av Ipad og gavekort. Spre gjerne ordet videre, lik oss på Facebook («Forskergruppe for spiseforstyrrelser OUS») og del våre innlegg!

Vi håper mange vil være villige til å bruke en halvtime av sommerferien på å delta!

God sommer!